Commissies

Commissies

Onder As-Sirãt vallen diverse commissies. Momenteel zijn de vrouwen, activiteiten en social media commissie bestaande, met uitbreidingen op het oog. Onder een commissies verstaan wij: ijverige creatievelingen die de verantwoordelijkheid willen nemen om binnen hun eigen commissie actief te zijn en een specifieke taak hierin uit te voeren. Je zit nergens aan vast, maar we kunnen je hulp zeker goed gebruiken.

Er zit vast een commissie tegen, waarin jij je thuis zult voelen!

As-Sirãt kent veelal vrouwen die betrokken zijn met het organiseren, die zich zo nu en dan ook willen terugtrekken en enkel omringd wensen te zouden onder vrouwen. De bedoeling van de vrouwencommissie is onder meer:

  1. Het bieden van een openplek voor vrouwen, om elkaar te kunnen ontmoeten en bij elkaar te komen onder diverse activiteiten.
  2. Vrouwen zelfbewuster maken door middel van educatieve lezingen of andere bijeenkomsten.

De activiteiten kunnen religieus van aard zijn of meer bedoeld ter ontspanning, in beide gevallen kunnen wij jou erg goed gebruiken! Geef je op voor deze commissie als jij graag in een vertrouwde omgeving mee wilt beslissen om krachtige(re) vrouwen bij elkaar te brengen.

*Vanzelfsprekend is deze commissie enkel bedoeld voor vrouwen.

Naast het harde studeren, is het ook wel eens fijn om je te kunnen ontspannen. Dit willen wij realiseren aan de hand van de activiteitencommissie. Activiteiten kunnen heel uiteenlopend zijn, je kunt hierbij denken aan: high teas/picknicks, filmavonden met een religieus tintje, het organiseren van een introductieperiode of gewoon simpelweg gezellig samen bij elkaar komen.

Ieder jaar hopen wij een aantal vaste activiteiten te organiseren voor al onze leden. Samenkomen in je studietijd om andere (moslim) studenten te ontmoeten, samen te kunnen ontspannen en hiermee ook je netwerk uit te breiden is een echte win-win. Wil jij hier onderdeel van uit maken en ben jij een echte duizendpoot die niet van stilzitten houdt en graag de handen uit de mouw steekt? Vergeet je dan niet aan te melden als vrijwilliger binnen de activiteitencommissie, want dan is deze groep echt iets voor jou!

Zorgen dat iedereen op de hoogte is van al onze activiteiten? Wil jij graag dat iedereen op de hoogte is van het ‘’laatste nieuws’’ als het aankomt op een lezing met betrekking tot ‘’de fiqh van het vasten’’? Maak jij mensen graag bewust, vind je het leuk om te plannen en mensen uiteindelijk in beweging te krijgen? Heb je een interesse voor (social) media en ben je graag creatief bezig met het ontwerpen van flyers? Ben je een beetje technisch en kun jij uit de voeten met het filmen en bewerken van video’s? Dan kunnen wij jou goed gebruiken voor de social media commissie.  

Ook als een van de punten je aanspreekt, komen wij graag met jou in contact. Je kunt namelijk diverse taken vervullen.

Aanmeldformulier commissieleden

Via dit formulier is het mogelijk om je aan te melden als commissielid.

Waarom wilt u commissielid worden bij SV As-Sirāt?
Indien u bij de vorige vragen voor een specifieke commissie hebt gekozen, licht hier dan uw keuze toe.